Italienska bergen kallar!
2018-07-24 | PARTNER

När man inte vet, men provar ändå. När man förlitar sig på de närmaste och gör vad man tycker och tänker, det är svårt men det går. Efter flera år i service- och turismbranschen i Sverige var det som om något drog i mig. Det aktiva livet, livet som inkluderade rörelse istället för kontorsstolen dagarna i ända och ett liv närmare naturen och bergen.

Bergen tog mig till Italien och Valle Brembana, strax norr om Bergamo. Här tog jag mina samlade erfarenheter och skapade min resebyrå SarasItaly. Jag har trampat på många vandringsleder, cyklat uppför och nerför ett antal gånger och jag har letat och haft tur. Tur att hitta vänner och samarbetspartners som liksom jag, brinner för livet utomhus och upplevelser i bergen. Tillsammans utgör vi idag SarasItaly och lotsar med säkerhet och glädje som ledord våra gäster genom bergen, ger de lokala smakerna, tar oss an de snirkliga vägarna både upp och ner och allt annat som hör vår dalgång och område till.

Ja, så här ser det ut hos mig... Naturen, djuren och stigarna - alla samsas vi och med respekt och hänsyn så går det bra.

Utomhus är min stora passion och det går bra vilket som, till fots eller per cykel och denna veckan skall ni få hänga med mig på en av mina resor. Jag har ett gott gäng grabbar som kommer ner och cyklar över en långweekend, 4 nätter. Du kan boka enskild plats på någon av mina öppna resor eller samla ihop ett gäng för en egen önskeresa. Jag plockar ut russinen ur den stora kakan paketerar det till ett förhoppningsvis uppskattat paket och en härlig upplevelse.

I Valle Brembana finns inga hotellkomplex eller grandiosa konferensanläggningar. Här är livet lite som vanligt och bergen gör sig ständigt påminda i den smalaste av Bergamos dalgångar. Själv har jag basen i San Pellegrino Terme, den gamla kurorten som så sakteligen börjar ta fart igen. Själv kanske du känner till mineralvattnet San Pellegrino? Det görs här, ett stenkast från byn och är en av de större arbetsplatserna i dalgången. 

Som sagt häng med mig under denna veckan så tar jag dig med ut i bergen, presenterar mina guider och vänner, hälsar på hos ost-tillverkarna, sover på vandrarhem och cyklar i massor!

Välkommen till Italien, Valle Brembana och SarasItaly

 

Italienska bergen kallar!
2018-07-24 | PARTNER

När man inte vet, men provar ändå. När man förlitar sig på de närmaste och gör vad man tycker och tänker, det är svårt men det går. Efter flera år i service- och turismbranschen i Sverige var det som om något drog i mig. Det aktiva livet, livet som inkluderade rörelse istället för kontorsstolen dagarna i ända och ett liv närmare naturen och bergen.

Bergen tog mig till Italien och Valle Brembana, strax norr om Bergamo. Här tog jag mina samlade erfarenheter och skapade min resebyrå SarasItaly. Jag har trampat på många vandringsleder, cyklat uppför och nerför ett antal gånger och jag har letat och haft tur. Tur att hitta vänner och samarbetspartners som liksom jag, brinner för livet utomhus och upplevelser i bergen. Tillsammans utgör vi idag SarasItaly och lotsar med säkerhet och glädje som ledord våra gäster genom bergen, ger de lokala smakerna, tar oss an de snirkliga vägarna både upp och ner och allt annat som hör vår dalgång och område till.

Ja, så här ser det ut hos mig... Naturen, djuren och stigarna - alla samsas vi och med respekt och hänsyn så går det bra.

Utomhus är min stora passion och det går bra vilket som, till fots eller per cykel och denna veckan skall ni få hänga med mig på en av mina resor. Jag har ett gott gäng grabbar som kommer ner och cyklar över en långweekend, 4 nätter. Du kan boka enskild plats på någon av mina öppna resor eller samla ihop ett gäng för en egen önskeresa. Jag plockar ut russinen ur den stora kakan paketerar det till ett förhoppningsvis uppskattat paket och en härlig upplevelse.

I Valle Brembana finns inga hotellkomplex eller grandiosa konferensanläggningar. Här är livet lite som vanligt och bergen gör sig ständigt påminda i den smalaste av Bergamos dalgångar. Själv har jag basen i San Pellegrino Terme, den gamla kurorten som så sakteligen börjar ta fart igen. Själv kanske du känner till mineralvattnet San Pellegrino? Det görs här, ett stenkast från byn och är en av de större arbetsplatserna i dalgången. 

Som sagt häng med mig under denna veckan så tar jag dig med ut i bergen, presenterar mina guider och vänner, hälsar på hos ost-tillverkarna, sover på vandrarhem och cyklar i massor!

Välkommen till Italien, Valle Brembana och SarasItaly

 

ACTIVE TRIPS JUST NU
63
RESMÅL
21
AKTIVITETER
102
RESOR

FÅ ERBJUDANDEN & INSPIRATION


FÅ ERBJUDANDEN & INSPIRATION


VÅRA PARTNERS